în

Inspirațional: Mai multe celebrități au scris “Suntem toți împreună în asta” cu iahturile lor

Inspirațional: Mai multe celebrități au scris "Suntem toți împreună în asta" cu iahturile lor
sursa: Babylonbee

Malibu, California – Mulți au descris scena ca fiind uluitoare sau inspirațională. Alții au fost atât de atinși încât nu au putut găsi cuvintele pentru a spune cum se simțeau. Cea mai simplă varintă a fost să plângă.

Indiferent cum și-au exprimat emoțiile, toată lumea a fost de acord că scena de pe coasta Malibu, luni dimineață, a fost exact ceea ce a avut nevoie America și omenirea pentru a trece prin această pandemie.

lensa.ro

Celebritățile și-au adunat iahturile de mai multe milioane de dolari pe apele Oceanului Pacific și au scris „SUNTEM TOȚI ÎMPREUNĂ ÎN ASTA”.

“Suntem la fel ca tine”, a spus Ellen DeGeneres pe Instagram, în timp ce servitorii ei au navigat pe iahtul ei în poziție pentru a forma apostroful. “Da, poate am un iaht și ai fost doar vreodată pe bărcile Storybook Canal de la Disneyland, dar totuși. Este cam același lucru.”

„Stați acasă, salvați vieți – nu este chiar atât de greu”, a spus Patton Oswalt, a cărui flotă de iahturi a alcătuit mai multe scrisori. „Uitați-vă, oameni săraci, nu merită să vă riscați viața doar ca să mergeți la Fuddruckers sau să lucrați o slujbă sau orice altceva faceți țăranii toată ziua”.

După ce cascadorul a terminat, Oswalt l-a condus pe șoferul său care l-a condus acasă în limuzina cu cada cu hidromasaj, în timp ce a început să mănânce caviar în valoare de câteva milioane de dolari.

„Toată umanitatea se luptă cu asta și suntem cu toții ca unul”, a spus Lady Gaga, care purta un costum de baie făcut din cărămizi de aur. “Deși, vreau să spun, nu încercați să mă urcați pe iahtul meu. Gărzile mele te vor împușca literalmente. Nu este o metaforă.”

Ce părere ai?

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Se încarcă…

0
Dacă păianjenii și-ar uni forțele ar putea mânca toți oamenii într-un singur an

Dacă păianjenii și-ar uni forțele ar putea mânca toți oamenii într-un singur an

Furnică infectată cu o ciupercă care controlează mintea arată de ce apocalipsa zombi ar fi posibilă

Furnică infectată cu o ciupercă care controlează mintea arată de ce apocalipsa zombi ar fi posibilă