în

Poliția a drogat din greșeală un oraș după ce a dat foc la 3 tone de marijuana

politia, politia a drogat, poliția, poliția a drogat, un oraș

Uneori nu gândim lucrurile până la capăt, și asta nu e tot timpul neaparat o problemă. Dar ceea ce s-a întâmplat în Indonezia întrece orice așteptare.

Probabil că persoana care a venit cu ideea de a da foc la 3 tone de marijuana va fi trasă la răspundere de către superiori și chiar ar putea risca și un dosar penal.

Se pare că Poliția din Jakarta de Vest, a drogat din greseală destul de tare locuitorii metropolei din împrejurimea locului arderii.

Dar asta nu e tot, nu doar că au dat foc la 3 tone de marijuana, nu, focul includea și 2538 pastile de ecstasy și 2 kilograme de metamfetamina sub formă de cristal. De ce? Pentru a distruge importurile ilegale prin arderea lor.

Potrivit rapoartelor, polițiștii au anticipat că fumul creat de drogurile ar putea fi mult prea puternice, de aceea s-au fost pregătit echipându-se cu măștilor de gaz, și cam atât.

Se pare însă că au uitat să informeze localnicii din împrejurimi, iar mai mulți oameni s-au plâns spunând că suferă de amețeli, dureri de cap și se simțeau complet halucinogeni.

Vântul a purtat fumul drogurilor aproape prin toată capitala Indoneziei, însă cei mai afectați au ramas rezidenții pe o raza de 10 kilometri.

Ce părere ai?

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Se încarcă…

0

Un rus a ieșit din spital cu un cuțit înfipt în spate ca să fumeze o țigară

Gerul a intrat în România din cauza unei porți lăsate deschisă în Rusia