în ,

Orasul Buzau isi va schimba numele in Nanau sau Nasau. Iata de ce

Iata de ce si cum se va numi.

Orasul Buzau isi va schimba numele

Orasul Buzau isi va schimba numele. Desi numele orasului Bazau dateaza inca din anul 376, consiliul judetean Buzau a anuntat ca intentioneaza sa schimbe numele resedintei de judet. Motivul principal ar fi ca ei nu sunt tocmai buzele Romaniei, sau buzati (uneori abuzati) asa cum spun stereotipurile.

Autoritățile au mentionat ca buzoienii sunt mai degraba nasul tarii, si ar trebui sa se numeasca Nasău sau Nanău (denumirea in graiul popular). Atat primaria, cat si consilul local au confirmat ca sunt pro acestei decizii.

Momentan, nu se stie cand va avea loc aceasta modificare, insa se crede ca cel tarziu in anul 2020.

Chiar si asa, localnicii par sa fie toti de aceasi parere cu privire la schimbarea numelui:

     “Era si timpul, toata tara isi bate joc de numele nostru, macar judetul sa se numeasca Buzau,nu si resedinta.” spune domnul Ion Sadescu.

“E mult mai bine asa, numele asta ne reprezinta mult mai bine, nu avem buze mari, dar nasurile cu siguranta”, spune doamna Silvia Enache.

Ce părere ai?

Comentarii

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

  1. FUTUTI MORTII MATII SA TI FUT IN GAT CU CRISTOSU MATII BAGAMI AS PULA IN SILVIA ENACHE SA-I TRAG IN BUZA MUIE EI SI LU MA-SA MOARTA IN GAT FUTUTI GRIJANIA MATII IN GURA DE CRETINA BAGA TI AI PULA PESTE MA-TA-N CASA DE JEGOASA

Se încarcă…

0
Harta judetelor unde se fumeaza cel mai mult iarba

Harta judetelor unde se fumeaza cel mai mult iarba