în

Acești saci organici de înmormântare transformă cadavrele în copaci și pot înlocui sicriele

sac organic, sac de înmormântare, sac organic de înmormântare, copac, trandformă în copac, tranformă cadavrele în copaci, copaci

Acești saci organici de înmormântare transformă cadavrele în copaci și pot înlocui sicriele, schimbând cimitirele în parcuri momoriale.

Sicriele, pietrele și crucile de lemn de pe morminte și procedurile funerare ortodoxe sunt obiceiuri normale, dar o companie numită Capsula Mundi schimbă complet modul în care privim înmormântările.

Capsula Mundi, o metodă unică de înmormântare, se afla în primele etape ale dezvoltării. Capsula Mundi este, în esență, un proiect cultural fondat de Anna Citelli și Raoul Bretzel în Italia, care abordează moartea și designul în moduri foarte diferite.

saci organici, saci de înmormântare, saci organici de înmormântare, copaci, trandformă în copaci, tranformă cadavrele în copaci, copaci

Inițiatorii au vrut să sublinieze „ciclul de transformare al naturii” și au creat un sac organic biodegradabil care transformă de fapt cadavrele în copaci. Iar în curând orcine va putea deveni un copac după ce va muri.

Odată ajuns în sacul de înmormântare, corpul uman se descompune, iar compușii se transformă în nutrienți pentru copac și îl ajută să crească.

Practic funcționează astfel: mai întâi, corpul este capsulat într-o poziție de ghemuit și apoi îngropat într-un sac organic, unde cadavrul va îndeplini rolul de sămânță, iar ulteorilor copacul va crește.

Doritorii pot alege chiar și tipul de copac în care se va tranforma corpurile lor.

Saci de înmormântare

sac organic, sac de înmormântare, sac organic de înmormântare, copac, trandformă în copac, tranformă cadavrele în copaci, copaci

Sacii de înmormântare sunt făcuți dintr-un plastic din amidon care nu împiedică descompunerea naturală a capsulei și permite transformarea materiei organice în minerale, care va oferi pământului nutrienți pentru organismele vegetative.

În esență, acești saci organici vor transforma cimitirele în păduri unde ar exista parcuri memoriale plin de copaci, decât pietre și cruci funerale.

Apoi veți putea vizita și îngriji copacul persoanei iubite. Iar pe copac poate fi amplastă și o tăbliță cu numele și dățile răposaților.

Există deja locuri în Staele Unite ale Americii și în Anglia unde acest tip de înmormântare verde începe să prindă contur.

Produse recomandate

Ce părere ai?

lensa.ro

Comentarii

Lasă o replică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Se încarcă…

0
geamanduri, geamandură, geamandura, barbati, bărbați, izolare, plaja, plajă

Doi bărbați au mers la plajă costumați în geamanduri ca să nu dea de bănuit că au ieșit din izolare

bucată de cașcaval, bloc de cașcaval, bloc de săpun, cașcaval, spălat cu cașcaval, spălat

O femeie s-a spălat cu o bucată de cașcaval timp de câteva zile crezând că e săpun