în ,

Un barbat si-a injunghiat un prieten pentru ca a dat like in loc de haha la unul dintre meme-uri

Un barbat si-a injunghiat cel mai bun prieten pentru ca a dat like in loc de haha la unul dintre meme-uri

Un barbat in varsta de 20 de ani a fost arestat ieri, după ce si-ar fi ucis cel mai bun prieten, după o cearta de 3 ore.

Incidentul sa întâmplat în Braila, când Gheorghita și Costel se contraziceau asupra reactiilor de pe Facebook. Potrivit lui Gheorghita, Costel a refuzat să folosească reacția haha ​​“pentru meme bune”, pentru că el credea că butonul asemănător era mai mult decât suficient.

Gheorghita obisnuia sa distribuie în fiecare zi meme-uri pe Facebook și sa-si etichetează prietenii. El considera ca un “haha” este obligatoriu daca meme-ul te-a facut sa razi, dar Costel a refuzat să-i dea ceea ce este firesc, relateaza Gheorghita.

După o cearta de 3 ore, lucrurile au scapat de sub control, iar Gheorghita și-a înjunghiat de trei ori pe așa-numitul “cel mai bun prieten” în piept. Un vecin a chemat poliția pentru că faceau prea mult zgomot și nu putea urmari Puterea Dragostei.

Poliția a venit la fața locului și la arestat pe Gheorghita. Costel a fost dus de urgenta la spital si se dar medicii nu au mai putut face nimic.

Gheorghita se confruntă cu acuzații pentru uciderea premeditata a lui Costel, pe langa 7 ani de inchisoare, pedeapsa i-a fost inasprita prin a nu-i fi permis sa vada meme-uri in inchisoare, spun procurorii.

Deși nu toate cazurile se termină în crimă, numărul de prietenii incheiate pentru că oamenii refuză să utilizeze reacția “haha” este în continuă creștere. Unii oameni au telefoane vechi și nu pot folosi nimic altceva decât un “like”.

Ce părere ai?

Comentarii

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Se încarcă…

0
lensa.ro
Persoanele peste 40 de ani ar trebui sa lucreze doar 3 zile pe saptamana, spun expertii

Persoanele peste 40 de ani ar trebui sa lucreze doar 3 zile pe saptamana, spun expertii

Video: O furnica a incercat sa fure un diamant direct din magazin

Video: O furnica a incercat sa fure un diamant direct din magazin