în

O femeie a sărbătorit moartea soțului ei abuziv aruncându-i cenușa la gunoi

O femeie a sărbătorit moartea soțului ei abuziv aruncându-i cenușa la gunoi

Atunci când ne moare cineva drag, noi, oamenii, trecem peste moartea lor în multe feluri diferite, dar există aproape întotdeauna un gol în inimă. Nu se poate spune același lucru atunci când o persoană care nu este atât de iubită a decedat și asta nu a fost niciodată mai adevărat decât într-un videoclip postat de o femeie după moartea soțului ei.

Marsha Widener începe clipul spunând: „Știu că nu veți înțelege de ce fac asta”, apoi arată spre cameră o cutie plină cu cenușă, explicând că sunt rămășițele soțului ei răposat, Don Widener. Ea afirmă: „Familia lui nu-l vrea, fratele lui nu-l vrea în preajmă, copiii lui nu-l vor – de fapt, ei vor să intre în jgheab sau la toaletă.” Marsha dezvăluie că Don era gunoier, aducând gunoiul de la întreprinderi la depozitul de gunoi și că acum îl va trimite la unul.

În timp ce ea dezleagă geanta în care este cenușa, Marsha spune: „Aceasta este pentru toată durerea și toată tulburarea pe care a provocat-o copiii mei și mie și celor pe care îi numea părinții lui.”. Apoi începe să toarne cenușa într-o coșul de gunoi.

Sperăm ca Marsha să aibă o viață mai bună fără Don în ea!

Ce părere ai?

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Se încarcă…

0
buletin fals, robert de niro, identitatea lui robert de niro, buletin, român, roman, droguri

Un român care a folosit un buletin fals cu identitatea lui Robert De Niro a fost prins cu droguri

mamă, mama, tiktok, căzut, cazut, tavan, din tavan

O mamă a căzut din tavan în timp ce fiica acesteia filma un clip pe TikTok