în

Zapada ajuta politia sa prinda crescatorii de Canabis

Zapada ajuta politia sa prinda crescatorii de Canabis

Crescutul de canabis este ilegal, si pe langa asta, este si greu de ascuns, in principal din cauza ca are un miros puternic si nu-l poti transporta (cel putin in faza initiala de crestere) intr-un ghiozdanel, de exemplu.

Cainii politiei, care sunt antrenati sa prinda dealer-ii de droguri, fac in general toata treaba, adulmecand iarba.

Dar acum, cand temperaturile sunt extrem de scazute, cainii nu-si mai pot face treaba cum trebuie, nasul lor fiind confuz.

Insa datorita unui pont din partea politiei olandeze (care s-a viralizat rapid), putem confirma ca zapada este cel mai bun detector in a identifica cresacatorii de canabis pe timp de iarna.

Arunca o privire la poza asta:

Zapada ajuta politia sa prinda crescatorii de Cannabis

Acoperisul este inzapezit.. mai putin partea din mijloc. Ce crezi? Ca proprietariul a curatat doar o parte din el? :)) Nope, micutul olandez..sau olandeza (suntem in 2018) crestea atat de mult canabis, incat a topit zapada de pe acoperis.

Olanda este foarte bine-cunoscuta pentru liberalismul cu privire la legea cu canabisul, dar intentioneaza sa limiteze uzul personal. In prezent ai voie sa cresti maixim 5 plante in propria casa, daca esti prins ca cresti mai multe, poti fi arestat si chiar si inchis.

Canabis-ului ii trebuie anumite conditii sa creasca, mai ales pe timp de iarna. Politistii olandezi au gasit prada in podul acestora, alaturi de zeci de lampi, instalatii de alea care stropeste cu apa am uitat cum se cheama :))). Practic au creat un mediu favorabil cresterii, insa nu si-au dat seama ca mica vara din podul lor ii poate da de gol.

Zapada ajuta politia sa prinda crescatorii de Cannabis

Ofiterii din Amersfoort a descoperit o ferma ilegala de canabis care continea 500 de plante ce a fost estimata pe piata stradala la aproximativ 50.000 de euro.

“Ofiterii au inceput investigatiile pentru ca o acoperisul unei case era lipsita de zapada si complet uscata, in comparatie cu celelalte acoperisuri din jur”

Aceeasta tehnica pare sa functioneze foarte bine. In prezent, cu ajutorul acestei metode, au fost prinsi peste 50 de crescatori de canabis in Olanda.

Preluat de pe: The Independent

Ce părere ai?

lensa.ro

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Se încarcă…

0

O tipa recreeaza pozele de pe instagram al unor celebritati.

Astronaut NASA care a petrecut un an in spatiu are acum alt ADN fata de geamanul lui

Astronaut NASA care a petrecut un an in spatiu are acum alt ADN fata de geamanul lui