în ,

Un escroc a făcut peste 500.000 de dolari din vânzarea unei creme împotriva 5G

escroc, cremă împotriva 5G, cremă, crema, 5G, anti-5G

Un escroc a făcut peste 500.000 de dolari din vânzarea unei creme împotriva 5G online către comunitățile anti-5G de pe rețelele sociale.

Este un număr surprinzător de mare de oameni anti-5G în întreaga lume.

Unii dintre acești oameni sunt foarte extremiști la acest capitol, și au ajuns chiar să dea foc turnurilor 5G din orașele lor.

În timp ce companiile de internet și telefonie încearcă să liniștească populația care le distruge infrastructura 5G, un bărbat, despre care se crede că este din Seattle, alege să valorifice întreaga nebunie înșelând comunitatea anti-5G.

Escrocul a creat un website de comerț electronic în luna ianuarie și a reușit să strângă peste o jumătate de milion de dolari vânzând ceva ce el numea cremă împotriva 5G.

Website-ul a avut clienți din întreaga lume înainte de a fi eliminat pe 15 aprilie. Proprietarul site-ului a vizat grupurile anti-5G de pe Facebook pentru a-și promova produsul care a devenit atât de popular încât a fost vândut pe Amazon de către distribuitori care au cumpărat în cantități mari.

Crema împotriva 5G a fost vândută pentru 20 de dolari pe bucată, dar atunci când site-ul a fost eliminat, a fost vândută pentru aproximativ 80 de dolari pe eBay timp de câteva zile.

Autoritățile spun că au fost șocați de recenziile produsului, deoarece oamenii care îl cumpărau au crezut că își salvează viața de “pericolul turnurilor 5G”.

“Am primit o cutie din această cremă împotriva 5G și am dus-o la laborator, se dovedește că este doar vaselină foarte veche, amestecată cu loțiune de protecție solară.

Oamenii sunt predispuși să creadă în așa ceva și să dea banii pe ceva despre care nu știu nimic. Dacă ceva le va da cancer, este crema anti-5G și nu turnurile de 5G ”, a spus Levi Brooks.

Tot mai mulți oameni din întreaga lume se alătură grupurilor anti-5G pentru a opri dezvoltarea și implementarea tehnologiei.

Facebook a eliminat unele dintre aceste grupuri atunci când membrii au început să participe la distrugerea și arderea infrastructurii 5G din întreaga lume.

Produse recomandate

mm Legend

Scris de Mihai Rusu

Why should i focus on a single thing in life if i have the chance to do more?

Ce părere ai?

lensa.ro

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Se încarcă…

0
Furnică infectată cu o ciupercă care controlează mintea arată de ce apocalipsa zombi ar fi posibilă

Furnică infectată cu o ciupercă care controlează mintea arată de ce apocalipsa zombi ar fi posibilă

geamanduri, geamandură, geamandura, barbati, bărbați, izolare, plaja, plajă

Doi bărbați au mers la plajă costumați în geamanduri ca să nu dea de bănuit că au ieșit din izolare