Menu
in

O mamă a căzut din tavan în timp ce fiica acesteia filma un clip pe TikTok

Un TikTok al unei fete pe nume Liz San Millan care se înregistrează cântând, a devenit viral pentru “colaborarea” cu mama acesteia.

Clipul de 10 secunde începe cu Liz cântând frumos o melodie într-un registru superior. Se uită în cameră pentru o clipă chiar înainte ca mama ei să…dea buzna în camera ei.

https://www.tiktok.com/@lizjsm_/video/6866167338295627013

Liz a declarat că s-a mutat recent în New York pentru a urma cursurile unei școli de arte. Se înregistra acasă cântând „Kindergarten Boyfriend” din Heathers: The Musical ca să se pregătească pentru viitoarele audiții.

Mama ei era la mansardă, căutând un troller pentru bagajele lui Liz când s-a împiedicat și a căzut.

„Chiar în timpul căzăturii, puteți vedea expresia de pe fața mea. Mama știa că filmez” a spus Liz. “În mansardă sunt grinzi de lemn pe care ar trebui să calci, dar ea s-a împiedicat și a călcat chiar în tavanul meu.”

Ea a adăugat că mama ei este bine și nu s-a rănit.

“A fost șocată la început, motiv pentru care nu a făcut niciun zgomot și nici nu s-a mișcat, dar este complet bine! Nici măcar o zgârietură”, a spus Liz.

A mai spus că întâmplarea a lăsat o gaură în tavan, iar tatăl ei lucrează activ pentru a o repara.

„Am citit râzând răspunsurile la videoclipul meu”, a adăugat ea. “Mamei mele i-a plăcut mult să citească comentariile și să urmărească duetele.”

Videoclipul a fost vizionat de 4,8 milioane de ori și a strâs aproximativ 1,6 milioane de aprecieri.

Produse recomandate

Scris de Mihai Rusu

Why should i focus on a single thing in life if i have the chance to do more?

Leave a Reply

Exit mobile version