Menu
in

O femeie a furat o mașină pentru a ajunge la interviul de angajare la un club de stripperi

O femeie din Muncie, Indiana, Kasia Shelton, în vârstă de 20 de ani, a fost pusă sub acuzare pentru furtul unei mașini de la un dealer auto.

Motivația ei, așa cum a raportat poliția, a fost nevoia de a ajunge la un interviu pentru un post de dansatoare la un club de noapte din Indianapolis.

Shelton a folosit un Kia Optima din 2013 pentru a se deplasa la interviu și, într-un gest neașteptat, a returnat mașina la locul de unde a sustras-o.

Evenimentul a fost raportat inițial de The Smoking Gun, care a detaliat cum Shelton a fost prinsă de poliție după ce a returnat vehiculul la dealer.

Conform declarațiilor poliției, citate de WTHR, acțiunea de a returna mașina nu o exonerează de responsabilitatea legală pentru furtul inițial.

În timp ce se pregătește pentru proces, Shelton, care nu avea antecedente penale, a împărtășit cu reporterii de la The Star Press că regretă decizia sa și că nu a prevăzut consecințele acțiunilor ei.

Avocatul apărării a subliniat că intenția clientei sale nu a fost de a fura în sensul tradițional, ci de a face față unei situații dificile.

Situația ridică întrebări despre percepția asupra legilor și consecințelor legale pentru faptele comise, chiar și în cazul în care proprietatea furată este returnată.

Procurorii și autoritățile locale urmează să ofere mai multe detalii pe măsură ce cazul avansează.

Scris de Harbuzz

Leave a Reply

Exit mobile version