Menu
in

GTA VI a fost anunțat oficial

Într-un moment plin de semnificație pentru sărbătorirea a 25 de ani de existență, Rockstar Games a electrizat comunitatea gamerilor cu anunțul lansării trailerului “Grand Theft Auto VI” (GTA VI), prevăzut pentru mijlocul lunii decembrie.

Dezvăluirea, făcută pe pagina oficială de Facebook a companiei, nu doar comemorează un sfert de secol de inovații și povești revoluționare, dar și stârnește anticipația fanilor pentru noua ediție a seriei de jocuri care a redefinit industria.

Postarea care a stârnit valuri pe rețelele de socializare a fost un omagiu adus moștenirii Rockstar de a stabili noi standarde în gaming.

De la fondarea sa în 1998, compania a fost la avangarda narativului interactiv și a jocurilor open-world, cu “Grand Theft Auto V” devenind unul dintre jocurile cu cele mai mari vânzări din toate timpurile.

Detaliile despre “GTA VI” sunt păstrate în secret, dar speculațiile sunt în plină desfășurare. Comunitatea gaming speculează despre posibilele noi locații, mecanici de joc inovatoare și direcții narative.

Deși Rockstar păstrează detalii concrete sub tăcere, se așteaptă ca trailerul din decembrie să ofere primele indicii despre mediul virtual și personajele jocului.

Lansarea trailerului coincide cu aniversarea de 25 de ani a companiei, celebrând un istoric de excelență în gaming. E un moment de sărbătoare care privește și spre viitor, cu “GTA VI” așteptat să fie una dintre cele mai semnificative lansări din istoria companiei.

Cât despre lansarea jocului, surse din interior sugerează o fereastră de lansare. Deși Rockstar nu a confirmat date concrete, analiștii sugerează o posibilă lansare târzie în 2024 sau începutul lui 2025, luând în considerare istoricul companiei și amploarea seriei “GTA”.

Gamerii din întreaga lume își marchează calendarele nu doar pentru debutul trailerului, ci și pentru datele potențiale de lansare, pregătiți să se avânte în noua saga a lumii interlope pe care Rockstar Games a meșteșugit-o magistral în ultimii 25 de ani.

Scris de Harbuzz

Leave a Reply

Exit mobile version