Menu
in

Niște părinți au luat cu ei router-ul de la internet în vacanță după ce copiii lor nu au vrut să vină

Țin minte că nici pentru mine nu prea contau excursiile cu familia. Erau mai importante jocurile pe telefon sau pe calculator decât să văd vreun castel, o peșteră sau un munte… Și totuși mergeam în excursie oricum.

Însă, odată cu trecerea anilor și cu evoluția tehnologiei și a rețelelor sociale, copiii au devenit tot mai dependenți de ele. Atât de mult, încât unii consideră că unele călătorii în familie departe de internetul si semnalul de acasă sunt prea „plictisitoare”.

sursa: Cassie Langan/Facebook

În duminica de 12 ianuarie, Cassie și Chris, niște părinți din Australia au vrut să-și scoată cei trei copii într-o excursie de o zi la Warrnambool, un oraș situat pe Great Ocean Road din Victoria.

Cu toate acestea, în loc să răspundă cu apreciere pentru oferta generoasă a părinților, copiii au răspuns cu vechea vorba: „e prea plictisitor, nu vreau să merg”.

Hotărâți să-și continue viața cu mini-excursia, Cassie și Chris au optat să-și lase copiii acasa.

În schimb, in locul lor au dus in vacanta router-ul de la internet care alimentează întreaga casă cu internet wi-fi, pe care l-au fotografiat în diverse locații si ipostaze din vacanța lor.

sursa: Cassie Langan/Facebook

În poze distribuite de Cassie într-o postare pe Facebook, router-ul de la internet a putut fi văzut bronzându-se pe plajă, distrându-se la târg și chiar bucurându-se de un kebab.



Cassie a scris:

Ne-am intrebat copii dacă le-ar plăcea să plece într-o excursie de o zi la Warrnambool și am primit răspunsul „e prea plictisitor, nu vreau să merg”.

Chris și cu mine am decis că în loc să luam in excursie 3 copii care nu apreciaza, să luăm cel mai bun membru al familiei noastre pentru o zi binemeritată … router-ul nostru.

Router-ul a avut o zi fantastică, nu a fost folosit de copii.

Scris de Harbuzz

Leave a Reply

Exit mobile version