în

Un român care a folosit un buletin fals cu identitatea lui Robert De Niro a fost prins cu droguri

buletin fals, robert de niro, identitatea lui robert de niro, buletin, român, roman, droguri

Un escroc român care a fost închis pentru că a folosit în trecut un buletin fals cu identitatea actorului Robert De Niro pentru a garanta împrumuturi bancare a fost acum prins cu droguri care constau în peste 1.300 de pastile de ecstasy, după ce a fost eliberat sub probiune.

În 2011, Sorin Bulgaru, în vârstă de 53 de ani, a fost găsit vinovat de fals în acte și fraudă și a fost închis timp de nouă ani, după ce el și un prieten au folosit buletinul fals pentru a lua mai multe împrumuturi bancare.

Cartea de identitate pe numele lui Robert De Niro avea ca adresă cimitirul Eternitatea din Iași. Iar numele părinților lui erau Madonna și Anthony.

Adevăratul Robert De Niro locuiește pe o proprietate de 98 de hectare din Gardiner, New York, iar părinții răposați ai lui – care erau amândoi artiști cunoscuți – au fost Virginia Amiral și Robert De Niro Sr.

buletin fals, robert de niro, identitatea lui robert de niro, buletin, român, roman, droguri
Buletinul fals cu Robert De Niro

La scurt timp după ce Bulgaru a fost eliberat sub probiune, polițiștii au descoperit 1.373 de pastile de ecstasy în apartamentul său din cartierul Nicolina, unde locuia singur.

În timpul percheziției, care a avut loc pe 8 iunie, oficialii au găsit, de asemenea, încă 15 g de fragmente de pastile de ecstasy la reședință. În urma acestei descoperiri, Bulgaru a fost arestat sub suspiciunea traficului de droguri pentru o perioadă de 30 de zile.

buletin fals, robert de niro, identitatea lui robert de niro, buletin, român, roman, droguri, pastile de ecstasy
Pastilele de ecstasy găsite la Sorin Bulgaru

O declarație a forțelor de ordine prevede următoarele:

S-a stabilit în acest caz că pârâtul BS a deținut spre vânzare o cantitate mare de pastile de ecstasy (MDMA) și ar fi fost interesat să identifice posibili clienți cărora le-ar putea vinde en-gross.

La 8 iunie, procurorii DIICOT împreună cu ofițerii de poliție din Iași au efectuat o arestare flagrantă a inculpatului BS în timp ce deținea un număr de 1.373 pastile de ecstasy pe care intenționa să le vândă.

Ce părere ai?

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Se încarcă…

0
calendar greogrian. calendar iulian, 2020, 2012, anul 2020, anul 2012

Când s-a trecut la calendarul Gregorian în 1582 am pierdut 8 ani. Anul 2020 e de fapt 2012

O femeie a sărbătorit moartea soțului ei abuziv aruncându-i cenușa la gunoi

O femeie a sărbătorit moartea soțului ei abuziv aruncându-i cenușa la gunoi