în

15 momente în care oamenii au găsit metode să-i vadă pe cei dragi fără să-i pună în pericol

Conform Centrului pentru Știința și Ingineria Sistemelor (CSSE) din Johns Hopkins University (JHU) Registrul de date pe COVID-19, la 23 martie 2020, numără 351.731 de cazuri totale de coronavirus confirmate la nivel global. Dintre acestea, 15.374 de persoane au cedat în fața COVID-19, în timp ce un total de 100.430 și-au revenit până acum.

Deoarece numărul de cazuri s-a dublat în ultimele săptămâni, țările din întreaga lume încearcă să prevină sau cel puțin să încetinească răspândirea coronavirusului. Majoritatea guvernelor pledează pentru izolarea de sine și distanțarea socială, până la introducerea carantinelor din toată țara.

Întrucât astfel de măsuri obligă oamenii să rămână acasă și să evite cât mai mult contactul uman în afara oamenilor, unele familii consideră că lipsesc la momente cruciale de viață, precum cererile în căsătorie sau nașterile. Ei bine, nu am fi oameni dacă nu am găsi o cale de a face, nu? Provocarea este însă să faci asta în siguranță. Iar răspunsul la această problemă pare a fi foarte simplu. Ferestre. Oamenii din întreaga lume postează fotografii despre cum interacționează cu cei dragi prin ferestre, toate pentru a se păstra pe ei înșiși și pe ceilalți în siguranță în acest timp.

Iată câteva dintre acestea:

#6 Un bărbat își vizitează tatăl și vorbesc zilnic la telefon

  Ce părere ai?

  Comentarii

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Se încarcă…

  0

  Dacă te simți vreodată trist, adu-ți aminte: caii își pot crește propriile mustăți

  Cernobîl: Pădurea radioactivă din apropierea centralei nucleare a luat foc

  Cernobîl: Pădurea radioactivă din apropierea centralei nucleare a luat foc